OVER ONS

Zie Ze Zingen komt uit de schoot van televisiemaakster Geertrui Coppens (Bende van Wim, Het Peulengaleis) die de drang voelde om naast virtuele verbinding met haar productiehuis Zie Ze Doen ook levensecht te connecteren. Ze laat zich graag uitdagen door de tijdsgeest en noden. Geen menselijke uitdaging is haar te groot. 


In Jasper De Mulder vond Geertrui Coppens een complementaire partner in crime. Jasper De Mulder werkt al meer dan tien jaar in de zorgsector op een eigenzinnige en betrokken manier. Hij deelt haar verwondering over de kracht van samenzang en humor en werkt op een aanstekelijke wijze mee aan de uitwerking van de sociaal-innovatieve producties.

Onder het motto ‘Een groep klinkt nooit vals’ startte Zie Ze Zingen in 2015 met creatieve singalong-concepten omdat samenzang het ultieme middel is om samenhorigheid te creëren. De drang om een stap verder te gaan in sociaal-creatieve innovatie zorgde voor tal van nieuwe projecten. Telkens met de insteek om vastgeroeste patronen in de samenleving te doorbreken en te zorgen voor versmelting over generaties en andere segmenten heen.


Bekijk hier onze projecten.

"Zie Ze Zingen is een verademing in een wereld

waar het nooit genoeg is."  Annelies