BOEK ONS

"Het moet niet perfect zijn

en toch geeft iedereen het beste van zichzelf" - Nele

Iemand zei ooit na een teambuilding: “Ik heb nog nooit een groep onbekenden zo voluit, vanuit het hart, loeihard en toonvast een bende sceptici weten te overhalen om zichzelf volkomen te verliezen in het plezier dat jullie te berde brachten, zonder dat ook maar iemand zich hoefde te generen.” 

BOEK EEN SINGALONG

Boek ons voor je event, congres, festival, jubileum of out-of-the-box teambuilding. 

Zie Ze Zingen biedt singalong formules aan voor grote en kleine events. Niemand ontsnapt aan het aanstekelijk enthousiasme van zangopzwepers Geertrui Coppens en Jasper de Mulder. In één handomdraai sleuren ze je mee met hun eigenzinnige tracklist, en verspreiden ze uitzinnige vreugde en deugddoende troost. Van café chantants in Kunstencentrum Vooruit, kleine teambuildings, zotte familiefeesten tot een knallende afsluiter op Sint Jacobs op de Gentse feesten. Verbindend als maizena, zot als een pasgeboren veulen. Tevreden zangers:


BOEK EEN VERTELLING

Zoek je een spreker over sociale innovatie en cohesie? Geertrui Coppens gaat geregeld spreken op events of congressen over de sociale uitdagingen van de toekomst. Intergenerationeel denken, gelukkig ouder worden en humor als remedie tegen betutteling, zijn enkele van haar thema’s. 


Luister hier naar een vertelling over het effect van zingen op ons brein.


Lees hier een Knack-interview over zingen in het rusthuis. WIL JE ONS BOEKEN OF MEER INFO?

 
 
 
 

VOLG ONS OP INSTAGRAM

EN MIS GEEN NIEUWTJES